Nieuws door de Redactie

Campagne om nieuwe zorgmedewerkers te werven van start

Vorige week is de campagne ‘Ik zorg’ van start gegaan met als doel nieuwe medewerkers te werven voor de sector Zorg en Welzijn. Ook de jeugdsector zet zich in voor deze campagne. Ruim 40 medewerkers in de jeugdzorg vertellen op de website www.ontdekdezorg.nl over hun werk en waarom zij hebben gekozen voor een baan in de jeugdzorg.

De campagne ‘Ik zorg’ is tot stand gekomen door een samenwerking van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, branche- en beroepsverenigingen en werknemers -en werkgeversorganisaties in de sector Zorg en Welzijn.

Op dit moment stevent de zorgsector af op een tekort van 125.000 mensen in 2022.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *